Peter Vigh en Tobias Borsboom

Peter Vigh (sax) en Tobias Borsboom (piano) staan in de finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours, waarvan gister de voorronde werd gehouden. Ze werden voor het concours voorgedragen door het Conservatorium van Amsterdam. Het Themakanaal Jong Klassiek maakte een opname, luister hier naar het tweede deel van de Hot Sonate van Erwin Schulhoff:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Peter en Tobias vormen een vast duo dat al regelmatig concerten geeft. Peter Vigh won prijzen bij het Prinses Christina Concours en de eerste prijs tijdens de wedstrijd voor compositie van de VSB po√ęzieprijs (hij compneert ook!). Daarnaast¬†maakt hij deel uit van het succesvolle Berlage Saxophone Quartet, dat verschillende prijzen won o.a. tijdens de Deutsche Musikwettbewerb in Berlijn en het Storioni festivalconcours. Tobias Borsboom won prijzen tijdens het Concertgebouw Entree Kamermuziekconcours, op het Prinses Christina Concours en op het Nationale YPF Concours.

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.