Dutch Classical Talent Tour: Remy van Kesteren

Dutch Classical Talent – Tour & Award is ‘meer dan alleen een prijs’ voor het jong klassiek talent van Nederland. De vier finalisten die het Tour & Award-traject doorlopen ontwikkelen zich in een coachingsprogramma en geven een tour langs elf concertzalen van Nederland. Radio 4 stelt ze de komende maanden één voor één aan u voor. Deze maand is het de beurt harpist Remy van Kesteren. Hij is nu begonnen aan zijn tournee.

Harpist Remy van Kesteren wordt beschouwd als één van de grootste harptalenten van dit moment. ‘Niemand in Nederland speelt zoals jij Remy, en dat is een compliment’, zei Roland Kieft, juryvoorzitter van Dutch Classical Talent.

Kom de komende weken naar een concert van Remy in zijn Dutch Classical Talent Tournee:

23-10 Eindhoven /// 24-10 Leeuwarden /// 28-10 Maastricht /// 30-10 Haarlem /// 31-10 Amsterdam /// 31-10 Utrecht /// 01-11 Enschede /// 02-11 Apeldoorn

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.dutchclassicaltalent.nl

Tags:

Reacties zijn gesloten.