Januari: Presentatie van het Berlage Saxofoon Kwartet

Dutch Classical Talent – Tour & Award is ‘meer dan alleen een prijs’ voor het jong klassiek talent van Nederland. De vier finalisten die het Tour & Award-traject doorlopen ontwikkelen zich in een coachingsprogramma en geven een tour langs elf concertzalen van Nederland. Radio 4 stelt ze de komende maanden één voor één aan u voor. Deze maand is het de beurt aan het Berlage Saxofoonkwartet, in 2008 opgericht door vier  bevlogen (oud-)studenten van Arno Bornkamp. ‘Door en door onderhoudende optredens met veel energie en muzikaliteit, goede programmakeuzes en veel schoonheid in het geluid’, schreef de jury van Dutch Classical Talent. Luister de komende weken naar Radio 4!

  • 31 december tot 4 januari: Berlage in Muziekwijzer (Omroep MAX)
  • 5 januari: Podium op Zaterdag (NTR)
  • 10 januari: Aanvulling op het Avondconcert (VPRO): Berlage en Hedendaagse muziek
  • 11 januari: Live in De Klassieken (AVRO)
  • 16 januari: live uitzending concert van kwartet in Het Avondconcert (Omroep MAX)
  • Eind januari (ntb): Een goedemorgen met het Berlage Saxofoonkwartet

Heel januari: reportages met en over het Berlage Kwartet in Podium en De Ochtend van Vier.

Tags:

Reacties zijn gesloten.