Wie, waarom, wat?

Jong Klassiek is één van de themakanalen van Radio 4, speciaal opgericht voor young professionals in de klassieke muziek.

Het Themakanaal Jong Klassiek is het platform voor de aandacht die Radio 4 besteedt aan jonge musici. Daarnaast maken we veel webonly content. Wij nemen overal in het land, op conservatoria en kleine en grote podia, jonge musici op, de opnamen zijn hier te beluisteren. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de grote festivals met jonge musici, concoursen (debuut) cd’s. We geven het woord aan de jonge musici in interviews en geven concerttips. Kortom een website voor iedereen die wil weten wat er in de wereld van klassieke muziek aan jong talent rondloopt, en voor iedereen die zichzelf rekent tot jong talent in de klassieke muziek!

2 Responses to “Wie, waarom, wat?”

  1. Elsbeth Stols zegt:

    Wat is de bedoeling van deze site, ik vind er zo weinig informatie over…

  2. Aad van Nieuwkerk zegt:

    De bedoeling van deze site is dit: Wat is er te vinden op deze website?? Heel veel, maar natuurlijk veel opnamen van concerten, interviews, recensies, sterke verhalen, nieuwtjes, leuke cd’s en events waar je bij moet zijn. Voor iedereen die wil weten wat er in de wereld van klassieke musiek aan jong talent rondloopt, en voor iedereen die zichzelf rekent tot jong talent in de klassieke muziek!

Reageer